Wat zijn snowglobes?

Misschien heb je er al van gehoord. De laatste tijd zijn snow-globes op evenementen flink aan populariteit aan het winnen. Wat moet je je hier eigenlijk bij voorstellen? Denk je dan aan de kleine sneeuwbolletjes die eigenlijk iedereen wel kent uit zijn of haar kindertijd? Dan zit je niet ver van de werkelijkheid af. De huidige vorm is namelijk hetzelfde, maar dan wel flink wat groter. Zo groot, dat je er zelf in past. Zou krijg je dus zelf een rol in het winterse tafereel. Waarbij je het ook nog kan laten sneeuwen. Daar kan je natuurlijk alle kanten mee op, op allerlei evenementen.

Een snow-globe huren

De snow-globe is vooral leuk als attractie op een evenement. Zo zijn ze bijvoorbeeld veel terug te vinden op kerstmarkten in de winter. Het is natuurlijk leuk om plaats te nemen in het winterse tafereel en er vervolgens een bijzondere foto van te laten maken. Dit is dan ook precies wat zoveel mensen erin aanspreekt. Je voelt je in meerdere opzichten even heel klein. Het brengt je namelijk terug naar je kindertijd, maar het geeft je ook het gevoel dat je zelf in zo’n kleine sneeuwbol terechtgekomen bent. Dat maakt het allemaal natuurlijk leuk voor de bezoekers van het event.

Specifieke plannen in de sneeuw

Een ontwikkeling op het gebied van snow-globes die snel doorzet is die waarbij deze attracties worden ingezet als hulpmiddel bij branding. Door het tafereel te personaliseren, of door bijvoorbeeld logo’s of producten van jouw bedrijf erin terug te laten komen. Zo schep je direct een band met de bezoekers en potentiële klanten. Natuurlijk blijft het plezier van het maken van de bijzondere foto voorop staan. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het idee dat je in je eigen sneeuwbol beland bent. Alle reden om hier dus eens serieus werk van te gaan maken voor het volgende evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *