Stickers plakken goede manier om aandacht te trekken

Ondernemers moeten allerlei manieren bedenken om aandacht te trekken voor hun bedrijf. Als startende ondernemer vaak je vaak weinig geld en zichtbaar zijn is dan heel belangrijk. Eén van de dingen die ondernemers kan helpen, is het verspreiden van stickers. Stickers zijn niet zomaar alleen leuk, je kunt ze ook gebruiken om op gadgets te plakken en op je auto zodat iedereen op de weg ziet dat jij ondernemer bent bij dat bedrijf. Waarom business stickers?

Business stickers zijn eenvoudig gezegd stickers van een bedrijf die overal op geplakt kunnen worden. Van auto’s en vrachtwagens tot aan kleine stickers die op lantaarnpalen en muren geplakt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten stickers en al deze stickers hebben eigen kenmerken.

Autostickers of magneten

Autostickers worden natuurlijk op auto’s geplakt. Toch zijn er verschillende soorten autostickers. Een auto kan bijvoorbeeld beletterd worden. Dit betekent dat er letters op de wagen komen te staan. Deze letters kunnen zelf aangeleverd worden. Een logo van een bedrijf kan bijvoorbeeld op deze manier geplakt worden. Maar aan de andere kant kan er ook gekozen worden voor een autosticker. Deze stickers zijn altijd voorzien van een beschermlaag. Hierdoor gaat de sticker er nooit af wanneer de auto eens langs de wasstraat moet. Een autosticker kan zelf ontworpen worden of aangeleverd door middel van een logo. Behalve een sticker kun je bij Business Stickers ook gebruik maken van automagneet reclame. Deze reclame heeft als voordeel dat het gemakkelijk te verwijderen is. Magneetstickers kunnen verkregen worden iedere vormsoort en zijn ook erg gemakkelijk weer te verwijderen.  

Stickers en dan?!

Nu heeft het bedrijf stickers maar waar moeten ze nu op geplakt worden. Eén van de dingen is natuurlijk de auto maar er zijn vaak nog veel meer dingen die de organisatie kunnen helpen, maar dat ligt vaak aan het soort bedrijf. Werk je in de horeca of detailhandel? Dan zijn T-Shirts misschien een goed idee. Behalve dat kunnen de stickers en logo’s ook op pennen en notitieblokken geplakt worden. Denk aan de organisatie en wat de organisatie kenmerkend maakt. Dan kun je promotiemateriaal aanschaffen waarbij de sticker goed van pas kan komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *