4 items die niet te missen zijn in een kantoor kantine

Een plek waar je dagelijks staat om je koffie te halen, een boterham te smeren of om even te kletsen met collega’s: de kantoor kantine. N u is een kantoor kantine vaak niet heel bijzonder, maar toch zijn er 4 items die niet kunnen missen op jouw kantoor. Nieuwsgierig? Lees dan snel het artikel.

  1. Een tosti-ijzer

Wat zal ik eens meenemen om te lunchen vandaag? Een vraag die veel mensen iedere dag aan zichzelf stellen. Vaak eindigt het in een broodtrommel gevuld met je standaard boterham met kaas of hagelslag. Een boterham die vaak tegen de tijd dat je deze gaat nuttigen al een beetje taai is geworden. Een goed idee dus om deze boterham te kunnen upgraden op kantoor, met een tosti-ijzer. Zeker een musthave als het gaat om een lekkere lunch en een gezellig gesprek met collega’s tijdens het wachten tot de kaas is gesmolten.

  1. Salade bar

Voor de mensen die wat minder van kaas houden en wat meer van groen is een salade bar perfect. Om de dagelijkse groente inname te stimuleren of als maaltijd op zich, is een salade altijd een goed idee. Vul de saladebar aan met verschillende sla opties, lekkere toppings zoals tomaatjes, komkommer, pijnboompitten en verfrissende dressings. Dan is er zeker voor ieder wat wils.

  1. Bedrukte mokken

Het moment waar velen naar smachten als ze op kantoor aankomen, is natuurlijk het eerste kopje koffie van de dag. Een goed idee dus om de interne branding wat op te frissen met bedrukte mokken met eigen logo. Niet alleen zullen werknemers hier met plezier in contact gebracht met het waar ze op bezoek zijn.

  1. Spelletjes

Waar veel mensen wandelen, blijven collega’s tijdens regenachtige dagen ook veel  binnen in de pauze. Spelletjes zijn een makkelijke manier om toch te ontspannen en voor gezelligheid in het team te zorgen. Zorg daarom voor een variatie aan spelletjes die herkenbaar zijn gemaakt met een bedrijfslogo, zoals bijvoorbeeld kaart,- bord,- en dobbelspellen en werk ook in de pauze aan teambuilding en competitiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *