Betaalbare, goede en tijdelijke koeloplossingen

In de zomer schieten foodtrucfestivals, eigenlijk alle festivals als paddenstoelen uit de grond. Ook als cateraar heb je in de zomer vaak meer werk door bruiloften of tuinfeesten. Maar juist als je met voedsel werkt is het belangrijk dat je beschikt over de juiste middelen om goed te koelen. Zowel als opslag als bij het vervoer.

Grote aankopen

Zoek je een koel of vries oplossing die zowel goed als goedkoop is? Dan is het huren van een koelcel of koeltrailer misschien de oplossing. Apparaten zijn meestal grote uitgaven die niet altijd zo maar even kunnen worden voldaan. Daarom is het fijn om een grote uitgave te kunnen vervangen door een huur contract. Ook, misschien wel met name bij seizoensgebonden werk is het fijn om tijdelijk over de juiste middelen te beschikken en ze weer terug te kunnen geven als het niet meer nodig is.

Voordelen van huren

Het grote voordeel van huren is dus dat je niet met een grote aanschaf te maken hebt. Maar ook maakt het professionele apparatuur een stuk bereikbaarder voor kleinere ondernemers. Professionele apparaten zijn uitgerust met allerlei gemakken die ook wel een prijskaartje hebben. Bijvoorbeeld het bijhouden en registreren van gegevens. Als een apparaat dat zelf doet scheelt jou dat dus tijd en geld. Met regelgeving zoals HACCP is ook rekening gehouden, de koelkasten zijn hygiënische en makkelijk schoon te houden.

Tal van soorten

Er zijn zowel verschillende opties in de trailers als in de vormen van huren. Niet alleen in de horeca zijn deze trailers natuurlijk een uitkomst. Er zijn wel meer bedrijven waarbij het koelen van spullen ontzettend belangrijk is, bijvoorbeeld bij medicijnen

Zomerseizoen is het festivalseizoen

De hele zomer lang alle festivals af gaan kan dus ook als ondernemer. Mis niets en combineer je beiden hobby’s door met een gehuurde koeltrailer stad en land af te reizen om iedereen van jou kookkunsten te laten genieten. Zo hoef je dus helemaal niets meer te missen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *