Gevelreclame inzetten voor de groei van je bedrijf

Als je net begint met je bedrijf, weet je hoe moeilijk het kan zijn om jouw bedrijf op te laten vallen. Natuurlijk, er zijn sociale media en zoekmachine optimalisatie, maar wie gaat dit zien als ze niet weten dat je bedrijf bestaat? Je hebt een manier nodig om jouw merk gezien te krijgen, zodat je een gestage stroom klanten kunt ontwikkelen.

Gevelreclame is het antwoord

Gevelreclame in Friesland is het antwoord op dit probleem. Het is een betaalbare en effectieve manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten voor iedereen die door de straat loopt of langsrijdt. 

Hier zijn drie manieren waarop gevelreclame jouw bedrijf kan helpen:

  1. Aantrekken van nieuwe klanten
  2. Verkeer naar je winkel
  3. Creëer meer naamsbekendheid voor je merk

Het voordeel ten opzichte van online vindbaarheid

Je hebt waarschijnlijk gehoord over hoe belangrijk SEO is voor het succes van elk bedrijf. Maar het feit is dat, tenzij mensen daadwerkelijk in je winkel of restaurant komen, het niet veel goeds doet vanuit het oogpunt van inkomsten. 

Wanneer mensen door de stad rijden of lopen, kijken ze niet altijd naar straatnaambordjes. Hoe kunt je dan hun aandacht trekken? Gevelreclame is een prima manier om dit te doen!

Waar te plaatsen?

In Friesland kunt je jouw bedrijfsnaam of logo op een gevel (gebouw) plaatsen. Dat kan de buitenkant van je kantoorpand zijn, of van een ander bedrijf dat bereid is aan deze regeling mee te werken. Dit werkt vooral goed voor bedrijven die een adres hebben aan een drukke weg, zoals winkels, restaurants en hotels. Door te adverteren op de zijkant van gebouwen, kunt je veel meer aandacht vestigen op jouw bedrijf dan wanneer je alleen traditionele reclame methoden zou gebruiken. Je zult ook profiteren van een grotere naamsbekendheid en erkenning.

Welke uitstraling en welk bedrijf?

Vergeet niet dat elk gebouw gevel zijn eigen karakter en uitstraling heeft. Probeer er dus voor te zorgen dat de jouwe past bij de uitstraling van de rest van het gebouw!

Regel gevelreclame voor je bedrijf in Friesland door rond te vragen bij verschillende leveranciers. Zo kom je er snel achter welke het beste bij jou past. let hierbij ook op dat de goedkoopste misschien niet altijd de beste keuze is. Kijk bijvoorbeeld ook naar de kwaliteit van andere projecten die dit bedrijf al heeft gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *