Neem de wereld over met Marketing Roadshow van Movico

Marketing roadshows zijn hot en happening. Deze marketing acties heten niet voor niets roadshows. Je bent er gemiddeld 6 maanden mee bezig en komt overal en nergens. Juist dat maakt deze roadshow succesvol. Heb jij een groot marketingbudget en ben je klaar om nationaal en internationaal gezien te worden? Doe dan mee aan de marketing roadshow.

Ben jij een startende ondernemer? Heb je alles uit de kast gehaald om je eigen bedrijf te starten maar wil het nog niet echt lukken? Of ben je al even bezig met het timmeren naar de top maar zit je momenteel even in een dal. Voor alle bedrijven die even een boost nodig hebben is een marketing roadshow een goed idee. Het is even een investering maar het bouwt je bedrijf weer helemaal op waardoor jij er na gemiddeld 6 maanden weer tegenaan kunt. Movico is een bedrijf die deze marketing roadshows verzorgt.

Marketing roadshow als flexibele marketingtool

Het woord marketing roadshow is wellicht nog wat onbekend. ‘Road’ betekent natuurlijk ‘weg’. Met een roadshow ben je ook onderweg. Onderweg naar een groter publiek. Een roadshow verzorgt een serie van evenementen waarmee zowel een nationaal- als Internationaal publiek wordt bereikt. Denk aan een flashmop midden in het centrum, of een groot evenement in een sporthal. Maar je kunt ook denken aan iets kleins en gerecht op een bepaalde klant. Met een marketing roadshop zijn de opties oneindig. Een aantal mogelijkheden worden hier opgesomd.

Productlancering

Heb je een nieuw product? En wil je dat groter aanpakken dan ooit? Denk dan aan een spectaculaire productlancering die jou en je klanten nog snel bij zal blijven.

Beurs

Een heel ander iets waar Movico gebruikt van maakt, is een beurs. Deze worden tegenwoordig vaak georganiseerd op hippe en duurzame bedrijventerreinen. Heb je bijvoorbeeld een product dat interessant is voor huisvrouwen? Dan is het wellicht interessant om je actie uit te voeren op de Huishoudbeurs. Je bereikt dan een groot aantal van je klanten in één keer.

Merkbeleving

Laat klanten het merk echt beleven. Denk aan de nieuwste VR-technieken. Door middel van Virtual Reality begeef je je echt in een ruimte. Werk je voor een bedrijf wat je echt moet beleven? Bijvoorbeeld een goed doel of een overheidsinstantie? Dan is het misschien wel interessant om het merk echt te beleven en alvast een beetje rond te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *