Goed idee, de PICO Neo 3 kopen

Over de PICO Neo 3 kopen kun je een heel aardig boompje opzetten. In Europa kun je deze VR-headset aanschaffen om het vervolgens alleen zakelijk toe te passen, in Azië mag ook de consument genieten van de vele voordelen van de Neo 3. In Dat continent heeft de PICO Neo 3 een status aparte. De concurrenten in de vorm van de Oculus en de VR bril van Facebook zijn er namelijk verboden.

De PICO Neo 3 kopen kan in Europa alleen voor de zakelijke markt

In Europa betekent een PICO Neo 3 kopen dat je een VR-headset koopt die speciaal is ontwikkeld voor Enterprise, voor deze zakelijke toepassing dus. Wie een blik werpt op de mogelijkheden van de VR bril, die zal het er mee eens zijn dat de consument in Europa daarmee te kort gedaan wordt. Maar er is hoop. Zo liet PICO onlangs weten dat met de miljoenen die bij investeerders opgehaald zijn de positie in Azië verder versterkt moet worden, maar dat ook gekeken wordt naar uitbreiding richting Europa. 

De standalone VR headset kan prachtige specificaties overleggen

Het zou goed nieuws zijn voor de Europese consument, want de PICO Neo 3 kopen is meer dan de moeite waard. Het was even wachten voor de opvolger van de Neo 2 er dan eindelijk was, maar het is het wachten zeker waard geweest. De standalone VR headset kan prachtige specificaties overleggen. Wat betreft de uitvoering lijkt de bril wel iets op de bril van Facebook, wat betreft de prestaties is de uitvoering van PICO echter uniek. 

De headset voelt wat lichter aan ten opzichte van zijn voorganger

Overigens verschilt de Neo 3 wat betreft design niet veel van de Neo 2. De headset voelt wel lichter en ook zijn de camera’s nu niet goed zichtbaar aan de voorkant van de headset. De PICO Neo 3 kopen betekent dat je een headset koopt die wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon XR2 platform. Kijk voor meer specificaties op de site van VR Expert.

Groothoek camera’s bieden tot op de millimeter nauwkeurige positionering en tracking

Een PICO Neo 3 kopen betekent dat je de beschikking krijgt over vier groothoek camera’s. Deze camera’s bieden millimeter nauwkeurige tracking en positionering. Wat betreft de ruimtelijke lokalisatie gebruikt PICO SLAM, dat staat voor gelijktijdig lokaliseren en mapping. de controller tracking gebeurt op basis van computervisie. De 6 DoF headset maakt gebruik van wifi 6 en heeft ook nog eens 32 tracking sensoren.

Ondertussen geniet de consument in Azië volop van de PICO Neo 3

De consument in Azië heeft meer plezier van een PICO Neo 3 kopen, want de mogelijkheden wat betreft gaming zijn sterk verbeterd. Dat vertaalt zich in een ruimer aanbod van games, zoals bijvoorbeeld Angry Birds VR. Je kunt bovendien ook langer games, niet in de laatste plaats vanwege het bijgewerkte gebogen scherm en een verversingssnelheid van 90 Hz. Dat maakt dat elke game zeer prettig speelt en de headset zeer soepel aanvoelt. Er zijn wat betreft IPD-aanpassingen drie verschillende instellingen mogelijk. In alles is de Neo 3 verder dan zijn voorganger. We hadden ook niet anders verwacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *