Glasvezel Goes en profiteer van de voordelen die het glasvezelnetwerk je kan bieden

Dat het glasvezelnetwerk in ons land steeds verder groeit is logisch. Steeds meer mensen ontdekken namelijk de voordelen die internet via glasvezel Goes je kan bieden. Nu al zijn een kleine drie miljoen huishoudens aangesloten op het netwerk, een netwerk dat je vooral sneller en stabieler internet kan bieden. 

Glasvezel Goes nog meer in trek door toename aantal thuiswerkers

Glasvezel Goes kiezen is logisch. Dat is ook het feit dat steeds meer mensen bewust kiezen voor internet via glasvezel. Steeds meer mensen werken tegenwoordig thuis. Om die reden is de snelheid van internet en vooral ook de stabiliteit erg belangrijk. En juist die elementen kan glasvezel je bieden. De snelheid van internet via glasvezel is indrukwekkend en altijd hoger dan je huidige ADSL of kabelinternet. Hoeveel sneller is uiteraard ook afhankelijk van het pakket dat je kiest als ook jij overtuigd bent van de voordelen van glasvezel Goes. 

Niets heeft nog invloed op de snelheid en stabiliteit van je internet

Belangrijk is ook de stabiliteit die glasvezel Goes je kan bieden. Kies je voor glasvezel, dan zullen weersomstandigheden bijvoorbeeld geen invloed meer hebben op de stabiliteit, zoals dat ook geldt voor de aanwezigheid van elektriciteitskabels. Ook als de rest van je gezin thuis online aan de slag is zal dat geen invloed hebben op de stabiliteit en de snelheid van je internetverbinding. Glasvezel betekent ook dat je voortaan te maken krijgt met dezelfde up- en downloadsnelheden. Dat is heel anders als je internet via de kabel hebt. Uploaden duurt dan vaak veel langer dan downloaden.

Glasvezel Goes verbetert de kwaliteit van het beeld op de televisie

Kiezen voor glasvezel Goes betekent ook dat de kwaliteit van het beeld op je televisie overduidelijk beter wordt. Scherper ook vooral, zoals je ineens meer details in het beeld ziet en de kleuren veel helderder zijn. Ook dat mag gerust een groot voordeel genoemd worden van gebruik maken van internet via het glasvezelnetwerk.

Glasvezel is zo dun als een haar

Glasvezel is net zo dun als haar. In de kern werkt het zo ongeveer zoals het versturen van morsecodes werkt. De zaklamp is bij glasvezel echter vervangen door laserlicht, dat razendsnel aan- en uitgeschakeld wordt. Hoe sneller dit gaat, hoe sneller je data kunt versturen. Het verschilt per aanbieder en per pakket dat je kiest wat de exacte snelheid is die je krijgt. Sneller is het echter altijd. 

Doe meteen de postcodecheck en laat je aansluiten op het netwerk

Zaak dus om zo snel mogelijk de postcodecheck te doen, want zo zie je meteen of jij al aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk of dat je nog even geduld moet hebben. Mocht de mogelijkheid wel al bestaan, dan is het zaak je zo snel mogelijk aan te laten sluiten. Dan profiteer jij dus ook van meer snelheid en meer stabiliteit en wordt ook televisie kijken een stuk leuker. En gebruik maken van glasvezel Goes hoeft niet beslist duurder te zijn dan het abonnement dat je nu hebt. 

Wil jij dit ook? Zeeuws Zakelijk staat altijd voor je klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *