Mkb bedrijf in de spotlight |Top 3 Charmant hotels


Er zijn verschillende websites waarop je gemakkelijk een weekend weg kunt boeken. Denk aan een citytrip met vrienden, een romantisch weekendje weg samen of juist een gezellig familieweekend ergens in Europa. Charmanthotel.com is een bedrijf die is gefocust op het verzorgen van trips in charmante hotels. Wat is dan charmant? Deze website heeft hotels geselecteerd op basis van sfeer, keuken, bouwstijl en nog veel meer kenmerken. Het is aan jou als klant zelf om te bepalen wat jij charmant genoeg vindt! Hieronder een top 5 van arrangementen van Charmanthotel.com.

Relaxen tijdens een sauna- en wellness arrangement

Af en toe de tijd nemen voor de sauna draagt bij aan je gezondheid en een gezonde levensstijl. Veel mensen zeggen dat de sauna je helemaal tot rust laat komen, met een wellness- en sauna arrangement kun je dit zelf gaan ervaren. Er zijn verschillende sauna arrangementen. Bij deze sauna arrangementen kun je een weekend genieten van sauna, beauty en kuren. Er zijn ook speciale wellnesshotels. Veel van deze hotels hebben faciliteiten als Turkse stoombaden, kruiden- en dompelbaden en massage- en beauty salons met wellnessbehandelingen.

Culinair weekendje weg met partner

Behalve gaan voor relaxen met de wellness, is er ook de mogelijkheid bij Charmanthotel.com om een culinair arrangement te boeken. Met een culinair weekend weg wordt bedoeld dat de overnachting plaatsvindt in een hotel die bekend staat om lekker eten. Het kan zo zijn dat je juist de luxe wilt ervaren van gastronomische tophotels en daar geniet van eten. Toch kan lekker eten voor iemand anders ook de bourgondische maaltijd zijn in een klein, gezellig pension.

Eropuit trekken met een wandel arrangement

Indien je toch meer behoefte hebt om te genieten van de natuur in de omgeving, zijn daar ook genoeg arrangementen voor te vinden. Hotels waar je kunt profiteren van een wandel- of fietsroute liggen vaak nabij een natuurgebied waar hele mooie gebieden te ontdekken zijn. Het leuke aan dit arrangement is dat je bij Charmanthotel.com na afloop wordt beloond met een diner. Zo is er voor iedereen wat wils.

Sfeervolle stadjes met Charmanthotel.com

In de drukke steden is het vaak erg druk, daarom is het wellicht een mogelijkheid om eens een rustig, sfeervol stadje op te zoeken met een stedentrip. Zelfs citytrips vlakbij huis kunnen inspirerend zijn omdat je dan eens de oude, historische geschiedenis van de Nederlandse of Belgische steden leert kennen.

Aanrader voor golfliefhebbers

Zelfs voor golfliefhebbers zijn er speciale arrangementen. Met de golfarrangementen hebben liefhebbers de mogelijkheid om een andere baan te ontdekken. Behalve dit voordeel heeft het hotel vaak een sauna en een greenfee is vaak inclusief. Je kunt je eigen golfarrangement samenstellen met de dingen die jij graag wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *